30 Haziran 2009 Salı

Yengec erkegi

Hehehe
eksisözlüğe bir de "yengeç erkekleri" için baktıydım..

  • Bir ideal erkek olduğu söylenen ama başa çıkılması inanılmaz zor erkek türü
  • eve dair her seyle fazlasıyla ilgili, duzen ve intizam seven, hayatın inis cıkıslarına evinde saglam yuvasında gogus germeye calısan, biraz ice kapalı ancak kendini cok iyi ifade eden, adalet duygusu fazlasıyla gelismis, sevdigi kadına tapan erkek tipi... bu turun en belirgin ozelliklerinden biri de her konuda söylecek bir kac lafı olması, bilgili, kültürlü altyapısı ve de omur boyu degismeyen muhalif tavrıdır
  • evinize geldiğinde ortalığı derleyip toplayıp, battaniyeleri getirip, neyin nerde olduğunu bilmediği halde hiç üşenmeden kahve/çay yapan, garip bi korunma mekanizması geliştirmiş garip adamlardır bunlar. her zaman kucağında uyunabilen, ağlanabilen, sıkılınmayan eğlenceli tuhaf ama çok iyi insanlardır bunlar...biraz kapalı olmalarına ramen kalbine dokunduğunuzda dünyanın en duygusal insanı oluverirler...

  • yengec erkeği, kadını hiçbir zaman zevk için kullanilacak bir obje olarak görmez; erkeğe esin veren kadın, onun için kutsal bir yaşam kaynağidir.
  • kendisinden çok karşı tarafı düşünür..çoğu şeyi içine atar ve bu durumu içten patlamalı motordan farksızdır.. dalgın olduğu zaman bile etrafta olan bitenden haberi vardır..çok çabuk gıcık olabilen ve çok çabuk affeden bir yapısı vardır..yardım etmeyi çok sever..
  • halk arasında sözleri dinlenir. kar ve kazançları çoktur. zevk, sefa, eğlence ve isrete düşkündürler. gezmeyi de çok severler. azimlidirler. macerayı ve seyahat etmeyi severler. ruh durumları dalgalıdır. bu burçta doğan erkek ya kendi kabuklarına çekilip öylece yaşamak ya da çevrelerine uyarak yaşamak isterler. sabırlı ve utangaç olurlar. hayal kurmayı severler, çoğu kere hayal dünyasında yaşarlar. . her muhite uyarlar. hem kendileri rahatlar ve hem de etraflarındakileri rahatlatırlar.
  • annesini cok sever, dolayisiyla birlikte olduklari insanin anneleriyle iyi gecinmesi yengecler icin muhim, ana sozu dinliyorlar, aile kavramini her seyden ve herkesten ustun tutuyorlar sirf bu yuzden seviyorum bu adamlari. oglum olursa yengec olur insallah
  • satranç tahtası gibi erkektirler. tek bir hata ile şah mat olabilirsiniz bunların karşısında, aman dikkat. kalplerini kazanmak zordur ama bir kez kazandınız mı kaybetmek imkansıza yakın birşeydir. lakin, o kalp kazanma süreci üstteki satırlarda belirttiğim gibi satranç oynamaya benzer. sabır, hatta peygamber sabrı gerekir onların kalbine giden yolda. büyük ihtimalle "olmadı bırakıyorum" diye yüz kere tövbe eder, sonra yine tüm aksiliğine karşın o tatlılığına kanıverirsiniz. yıllar boyu sizi peşlerinden sürükleme kapasiteleri oldukça yüksektir.en baldan sevgililer grubunda da başı çekerler. sadıktırlar, yüzde yüze yakın bir oranda güvenilirdirler. eğer bir yengeçle birlikteyseniz, mutlusunuzdur. gururla arkanıza yaslanabilirsiniz.
  • kesinlikle evcimen ve ev islerinden anlayan, bazen kadinlardan daha basarili temizlik ve yemek yapabilen, dengesiz, sinirlenince yaninda bulunulmamasi gereken (oyleymis daha ben gormedim), fazla sevgi dolu varliklar oluyor bunlar.durup dururken mutfak tezgahini silip parlatmaya kalkanlari var.deli midir nedir?
  • cekicidirler. yaninda kendinizi tanrica gibi hissedersiniz. ortamlarin kralıdır, en bi gösterislisidir. ev ortamında mutludur, huzurludur ama sokakta hayatı bulurlar. insanlarla cok rahat iletisim kurabilirler, dostluklari bakidir. bazen yalan söylerler, canınızı acıtırlar, ama tatlı tatlı konusup bir anda romantizmle aklınızı basınızdan alırlar. kacmak yerine tapmayı secenler icin dunya adeta cennetten bir köse kıvamına gelir. zaman zaman cehenneme gidis dönüs bileti sıkıstırırlar avucunuzun icine. e o da bir degisikliktir. dedikodu sevmezler.
  • sürekli susar, iyi geçinmeye çalışır, kalp kırmaz ama sonra 'yeter ulen!!' diyerek ortalığı bir dağıtır herkes 'anaa..ne biçim adammış da bilemedik biz' der..ama beş on dakika sonra yine susar, iyi geçinmeye çalışır ve kalp kırmaz..çok acayip adam bunlar..
  • yengeç burcu erkeğinin içine kapanık olması diye birşey yoktur. karşısındaki insanlar paylaşacak birşeyi olmayan veya konuşsada anlaşılmayacağını anlayan yengeç burcu erkeği susar.bu içine kapanıklık değil frekans uyuşmamasıdır. karşısında kafa dengi birisi bulunduğu zaman kimse tutamaz onu. şair ruhlu olmasa da şairim diyen yüzlerce adamı cebinden çıkartır.
    Anneye düşkündür,doğrudur.bunun sebebi ana kuzuluğu değil "ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz" düsturunun doğar doğmaz içinde yer etmesidir.yengeç erkekleri hiçbir kadının kendisini annesi kadar sevemeyeceğinin bilincindedir. hatta bunu o kadar abartabilir ki, tüm dünyaya meydan okuyabilir bu düşüncesi ile. "seni annenden daha çok seveceğim" lafı gerçek bir yalandır, bunu anlamak için yengeç burcu olmaya gerek yoktur. annesini hiç tanımayanları tenzih ederim.
    yengeç erkeği sever, gerçekten sever,varlığının son tozlarına kadar paylaşmaya hazırdır.sevdiği kadına imkanları dahilinde dünyayı serer ayakları altına. ve karşılık ister.oda sevilmek ister eninde sonunda. sevilmediğini anladığında ise uzaklaşır o kadından.
  • ailesine, bilhassa annesine çok düşkün olan erkeklerdir. bunların kalbini kazanmak için annesiyle iyi geçinmek, ona kendini sevdirmek, ve -imkansız ama- annesi kadar güzel yemek yapmayı bilmek gerekir. yengeç hayvanının kabuklu olmasından mıdır nedir bilinmez, içine kapanıktır bunlar ilk etapta, kabuğuna düşkündür, evcimendir. aile kavramına çok önem verirler. kendilerini tanımanız için biraz zaman geçmesi gerekir. ama unutulmamalıdır ki biraz göreceli bir kavramdır. biraz zaman geçtikten sonra anlaşılacaktır ki iyidir hoştur be bunlar. ama kindardırlar da, kolay kolay unutmazlar, hatta hiç unutmazlar, hafızaları kuvvetlidir. ama işine gelmeyince unutmuş ayağı yapabilirler. bu konuda gözünüzün içine baka baka yalan söyleyebilirler. intikam zamanı geldiğinde kıskaçlarıyla sokarlar adamı bunlar, çok pis. son olarak su grubu olduğu için sanırım, deniz görmeden yaşayamaz bunlar.
  • ideal sevgili sanilir en basta.
    olumune romantiktir zira. bayilir surpriz yapmaya. organizasyon yetenegi cok gelismistir, dusuncelidir; lakin cok baskindir. sevgilisini, sevgilininin kendisi dusundugunden daha cok dusunur, ne zaman ders calisacak/yemek yiyecek/gunde kac saat uyuyacak/aksam kacta yatacak vs; hepsini kendisi bizzat planlar; takdir bekler. bebek gibi davranir sevgilisine, yolda hep kaldirimin ic tarafinda yurutur sevgiliyi mesela. anneler icinse, ideal damattir. saygilidir aileye karsi, kizlarina prenses muamelesi yaptigini hissettirir.
  • Yengeç erkekleri gözlemci ruha sahip erkeklerdir. yeni girdiği bir ortamda hemen herkesle kanka olmak yerine sakin sakin oturup çevreyi insanları gözler karakter analizi yapar. edindiği izlenimler sonucunda kendi kafa yapısına uygun insanları seçer ve bu kişilerle yavaş yavaş muhabbete geçer. evet yavaştır yengeç erkeği biraz üşengen, biraz utangaç, biraz korkak. ancak ısındığı insanı da kıskaçları arasına alıp bir daha bırakmayacak kadar sağlam
  • sadece mutlu olmayı isteyen,bunun için kimi zaman düşüncesizce hareket edip çevresindekileri üzebilen erkektir.gerçekten yengec burcu erkeginin karakteristik özellikleri vardır ve bunların başında geleni duygusal yapılarıdır. "abi ben ilk cinsel deneyimimi sevdiğim kadınla yaşamak istiyorum,tek gecelik ilişkiler bana göre değil" diyen birisine rastlarsanız burcunu sorduğunuzda alacağınız cevap "yengeç" olacaktır.
  • mutlu edilmesi çok kolaydır. ilgiye gerçekten muhtaçlarıdır, ufacık mincik ilgi, sevgi belirtilerinden hayat bulurlar, ama aynı şekilde en ufak bir soğukluğu hemen farkedip kabuklarına çekilirler, üzülmeye yıpranmaya başlarlar. Zor değillerdir. en büyük zorlukları hep kendileridir: kendi kendini kurutan, kendi kendinde eriyen erkektir.
  • Dengesizliklerine katlandığınız vakit tadından yenmeyecek erkektir modelidir.
burcunun doğası gereği on dakika içerisinde müthiş ruh çalkantıları yaşar bunlar. bir kaç dakika önce pozitifken halde karşınıza çıkarken birdenbire kızgın bir boğaya dönebilirler. fakat bu dengesiz ruh halleri sadece çok hisli olmalarından kaynaklanır. nemden toz kaparlar çünkü. mutlu olmaları çok zorken en ufak bir neden onları mutsuz etmeye yeter.

kimi zaman aşırı mutluluklarından dolayı bile olmadık bir nedenden sorun yaratabilirler. ulan çok güldük, neden acı çekmiyoruz gibisinden mazoşitlikleri bile vardır. üstelik öyle bir anda elini ayağınızı çeker ki sizden, siz neyin ne olduğunu anlamadan olaylar gelişir zaten. bu da ayrı bir verem eden özellikleridir tabi.

bu ufak cızırtılarından başka süper ötesi yaratıklardır. sizden biraz iyilik görsün karşılığından elinden gelen her şeyi yapar. kötü gün arkadaşıdır. hüzün kovalayıcı kuşunuz olur bazen, en mutsuz anınızda bile yüzünüzde gülücükler açtırmayı başarabilirler. yaratıcıdırlar, değer verdiği şeyleri her şeyin üstünde tutarlar. birlikte zaman geçirilecek bir kaç insandan biri de yengeç burcu erkeğidir. sözün kısası bir kaç uyuz eden huylarından başka şeker gibidirler. bu yüzden kendilerine eh olmuş diyor, on üzerinden sekiz veriyoruz :Pp


iki yengec bir eve yaki$ir
iki yengec o evin icinde tum hayatlarini
mutlu mesut gecirir
iki yengec inanilmaz derin bir sevgi icinde olur
hayatlarinin anlami o sevgi olur
yengecin halinden yengec anlar

93 yorum:

  1. Bende Cancer erkeğiyim.Yazdıklarının %99 tutuyor diyebilirim %1 ise ben anneme aşırı düşkün değilim.Her ınsan gıbı severim işte.Çok teşekkür ederim,yazılarını okudukça biran gözümde geçmişte yaşadıgım anılarım geldi.Hatırlalar işte.Ne fedakarlıklar yaptım nankör kova kızına.Neyse çok saol .Not:Elvin Aliyev(Azeri)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meraba ben bir balik kadiniyim. Bizim olay cok karisik. Bir yengec erkegine asigim fakat o bana beni sana ceken birsey var ama hoslaniyorum sanma dedi. kisiliklerimiz karakterlerimiz cok uyusuyor iliskilerin bi heyecani kalmadigini artik istemedigini iliski icinde olmayi ama benimle vakit gecitmekten hoslandigini soyledi. ona asigim ona tapiyorum bunu belli etmem onu benden uzaklastirir mi yoksa baglar mi nr yapip onda farkli olabilirim nolur yardim edin o adam benim olmali

      Sil
    2. Sevgilim yengec burcu aramiz bozuktu uzun zamandir yani ayrildik sonra beni hala sevdini söyledi ve barıştık ama simdi konusmuyoruz artik bana çok soğuk davraniyo onun kalbini nasil kazanirim geri ayni adami istiyorum beni herseyden cok seven 😔

      Sil
  2. bir yengeç erkeği çıktı kısmetime. içe kapanık yapısı korkutuyor açıkçası. ben terazi kadını olarak gezmeye kültüre çok düşkünüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bnde terazi kadınıyım ve yengeç erkeğiyle birlikteyim ama bazen çok soğuk olabiliyor nasıl alıcam gönlünü

      Sil
    2. şey...ben bir erkeği seviyorum sanırın onun burcu yengec ve bende terazi burcuyum sence oda beni seviyormu...tahmin edermisin.hatta nisan ayının30un da müsaitsen bu sitede yazışalım ne dersın saat.16.30da...

      Sil
    3. Bende terazi burcu kadiniyim ve nisanlim yengec burcu. Allah'a sukurler olsun su an cok iyi anlasiyoruz ama tabi ki her iliskde oldugu gibi bizde de basta sorunlar uyusmazliklar oldu ama bu degildir ki iliskiniz berbat bir sekilde gidecek. Size tavsiyem olacak kizlar. Birincisi biz terazi kadinlari dengeyi saglamaktir ilk amaclari bu yuzden zaten burcumuzun ismi terazi eger dengeyi tutturursaniz hersey tadinda olur; yani arkadaslar demem su ki, terazi kadini "hep ben" der yani benim dedigim olacak der hep, inatcidir, lukse duskundur, nazlidir, vs. Ama sorun su ki karsimizdaki yengec erkegide terazinin tasidigi cocu ozelligi tasiyo. O da dedigim dedik bir insandir, asiri kiskanctir, dominanttir ayni terazi gibi, duygusaldir... Bu yuzden terazi alttan alirsa inadindan vazgecerse (kendini ezdirmeden tabi ki) dengeye saglarsa, cok fazla duygusal olmazsa (yengec erkegi guclu zirt pirt aglamayan kadinlardan hoslanir), huyuna giderse yengecin, tatli dilli, bakimli, ilgili ve en onemlisi yengeci kisitlamazsa yani yengec sosyal bir insandir ayni terazi gibi bu yuzden onu kiskancliklarinizla bogmamaniz lazim kisitlmamaniz lazim! Hosunuza gitmeyen birseh varsa tabiki soyleyin ama kiskanclik krizlerine girmeyin oturup konusun cunku yengec erkegi akilli kadinlardan hoslanir naz yapan ve kaprisli hemen kusen kizlardan asla hoslanmaz cunku kendisi kirilgan bir insandir bu tavrinizi yanlis anlayip onu sevmediginizi dusunebilir evet sacma gelebilir ama oyle, yengec erkegine elestiri yaparken bile 10 kez dusunmeniz lazim cunku hemen size soracagi soru "beni sevmiyo musun" olacaktir. Onun icin dikkatli olmaniz gerekiyo yani kisacasi kizlar bir kirilgan bebek gibi onu sevmeniz pohpohlamanka surekli iltifat etmeniz gerekiyo. O sevgiye muhtac koca bir bebek gibidir. Eger sevginizi eksik etmezseniz, her gun bir kac defa seni seviyorum derseniz, onun hayallerini desteklerseniz, onun yaninda olacaginiza onu inandirirsaniz sizi asla birakmayip evlenmeyi bile dusunecektir! Kendisi cok sadiktir eger asik ise! Gozu baska kimseyi gormez ve hemen evlilikten bahseder. Ama eger asik degil ise ilgi yine gosterir ama sadik pek olmazlar cunku yengec erkegi hep ilgi bekledigi icin karsisinda ona iltifat eden hangi bayan olursa olsun hosuna gidecektir ve flort edecektir! Ama dedigim gibi eger size asik ise aska gozu disarda olmaz cunku o aradigi ilgiyi sizde bulmus demektir!
      Tabiki her insan da ayni olmaz bu yengecin ozellikleridir arkadaslae ve yasadigim tecrubelere dayanarak anlatiyorum cunku bu gune kadarki erkek arkadaslarim yengecti nisanlimda yengec. Unutmadan, eger bir yengec mesajlariniza cvp vermiyosa bu sizi sevmiyo anlamina gelmez sadece kabuguna cekilmistir fazla ustune gitmeyin o size geri donecektir ;)

      Sil
  3. Merhabalar.. epeyce gec bir cevap olacak ama.. yengec erkegi eger tereddutleri varsa, supheleri varsa ice donuk olur. Onun gonlunu feth ettiginizde, eger guvenini kazandiysaniz.. diger yuzu aciga cikar.. kayitsiz sartsiz sizi sever ve bir prenses muamelesi gorursunuz.. ama bu noktaya varana kadar biraz caba harcamak gerekir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. peki beni sevdiğini nerden anlayabilirim

      Sil
  4. Ben bir yengec kadiniyim. Bir yengec erkeye asik oldum. Asik oldugum icin onu surekli izledim. Anlattiklariniz onu oyle anlatiyor ki, tum bunlari okurken... Onun bana deger verdigini biliyorum ya, bana yeter. Cunki o benim hocam, ve dunyalar tarlisi bir de kizi var. Tesekkur ederim, bizi cok guzel anlatmissiniz, monsieur. Merci. Ay.

    YanıtlaSil
  5. ben ve nisanlimda birer yengeciz.. arada ender de olsa duygusal dengesizlikler (dibe vurmalar) olsa da.. bir yengecin halinden ancak bir yengec anlar ;)

    YanıtlaSil
  6. ben akrep kadınıyım ve bir yengeç erkeğini oldukça uzun bir süredir bekliyorum, susmasına ve hiç bir şey söylemeden beklemesine artık dayanamıyorum... hep koştum olmadı, bir süreliğine hayatından çekilmekle doğru mu yaptım bilmiyorum, zaten hep ben arıyordum, ilk adımı atan yine ben olmak istemiyorum... yorulmadan koşmaya devam mı etmeliyim yoksa ben de onun gibi kabuguma mı çekilmeliyim bilemiyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yengec erkegiyim ve ilk adimi ölsem atamam. sen atıcaksin ilk adımı. sana güvendigi zaman o senindir

      Sil
    2. yengeç erkeği olarak benim düşüncem şudur: yengeç erkeğinin bildiğiniz üzere en büyük özelliği duygusal olmasıdır ve herkese değer verebilmesidir. İnsanlara değer vermek demek onları üzmemek demek eğer kafasında bazı soru işaretleri varsa bekleyecektir bekler yani. Sonradan yanlış bişey yapmamak için emin olmadan harekete asla geçmez ve bu konu hakkında dışarıdan hiç bir şekilde yarım almaz. kendisiyle tartışır ya ben bu kadına değer veriyorum tamam ama seviyor muyum ? ya ileride sevmediğimi anlarsam ve bu onun için daha zor olursa? gibi soruları vardır kafasında. ve çoğunlukla bu sorularına olumsuz cevaplar alırlar...

      Sil
  7. cevap vermemi istemissiniz :) Ben kendi iliskimden yola cikarak ancak bir sey diyebilirim ki. Ikimizde yengeciz ve ayni olsak bile, kadin erkek farkini hissediyoruz zaman zaman. Yengec ve Akrep birbirine yakin burclardir ama akrep daha baskindir. Tek tarafli bir iliski yurumez o kesin. Denge olmadigi icin bir sure sonra sarsilir. Denge derken, bir seyleri almali ve bir seyleri vermeliyiz bir iliskide. O kabuguna cekildiyse eger bilki bir sorun var. Paylasamadigi veya paylasmak istemedigi. Bence bir sureligine seninde cekilmen iyi olacaktir.

    YanıtlaSil
  8. tesekkür ederim yanıtladığınz için, zor olacak biliyorum ama belki de onu bir süre bensiz bırakmalıyım, umarım bir şeyler yapmak için geç kalmaz... bilinmezi beklmek pek kolay olmuyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman sakın beklemeyin. Kabuğuna çekilmiş yengeç erkeği sizi boş boş bekletmekten başka bir işe yaramaz. Bekleyin, biraz daha bekleyin, az daha ve sonra kendinize acımaya başlayacaksınız. Ve hatta salak gibi neden onu bekledim diye kendinizden nefret etmeye bile başlayabileceksiniz. Bırakın sümsük yengeç erkeğini ,o çok sevdiği gözyaşlarına gömülsün, siz de mutlu olacağınız biriyle hayatın tadını çıkarın. Hasta bunlar hasta:)

      Sil
    2. Aynen yaa ne yaptıkları belli değil affetmeyi bilmiyor birtek hatayı kabul etmiyorlar ne yapsan boş affettirebilmek için kendini inatçı keçiler

      Sil
  9. merhaba, benim yengeç erkeğimle ufak tefek konulardan dolayı hep tartışmalarımız oluyor. kaç kez ayrıldık barıştık belli değil herhalde 6-7 kez. en son kavgamızdan 1 öncesinde bana beni sevdiğini sürekli söyle dedi. son kavgamızda ise "ben böyle kırıp dökerek devam edemeyeceğim. sorun seni sevip sevmem değil" diyor. "madem bu kadar aşırı tepkiler gösteriyorum demek ki bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum" diyor. kafayı yemek üzereyim. 2 gün önce sevgi dolu bakan adam bugün bana bunları söylüyor. resmen adama yalvardım tamam dedim ben seni daha iyi tanıyorum artık ve madem oyle ben tolare ederim dedim ama ne dediysem olmadı... şu anda bir işsizlik süreci geçiriyor, bense çalışıyorum. ne yapmalıyım? n' olur yardım edin...

    YanıtlaSil
  10. ben o yengece resmen asigimmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!
    hep o adim atti ben kacdim simdi ben deliler gibiyim napsam bilmiyorum ama cok zor olacak belki olmayacak bi iliski ama onu cokkkk seviyorum. Yaziyi okurken dedimki tam onu anlatmislar gercekten cok guzel anlatmissiniz. Ya ben tam nankorum galiba hayatim boyunca boyle sevgi dolu anlayisli bir sevgili istedim simdi oyle biri var hayatimda ama elim kolum bagli..... Seviyorum seviliyorum ama beraber olmamiz inkansiz gibi bisey. Suanda yazarken bile gozlerim dolu dolu sabir rabbim sabir

    YanıtlaSil
  11. Yengecin de sabri bir yere kadardir ama.. asiri sabirli olmasina ragmen.. farkinda olmadan avcunun arasinda akip gider

    YanıtlaSil
  12. duygusal reaksiyonları çabuk anlayan bir tür.üzgün olduğunu yada mulu olduğunu nasıl olursa olsun anlıyo işte.birde aşırı alıngandır.ama anneye çok düşkün olduğu söylenemez.artı şair ruhludur,ince düşünür gereğinden fazla derin yani....bazen anlaşılamıyor....zor bir burç....

    YanıtlaSil
  13. bende bi yengeç erkeğine aşığım..:(onu çok seviyorum ama o benden ayrılmak istedi daha öncede bunu yapmştı ozamn bana eski sevgilmi unutamadım demşti geri bana dönende kendisi oldu ben bi başak kadınıym ne yapmam lazım bilmiyorum herşey yolundayken hiç bi sebep yokken benden ayrıldı bianda benden soğudu şimdide hayatnda biri var gibi bilmiyrm ne yapıcğmı onu sevsemmi peşinden gitsemmi..

    YanıtlaSil
  14. ben bir basak kadiniyim ve bir yengec erkekgi ile birlikteyim....yeryuzunde cennet varsa budur diyebilirim.22 yil sevdim ve sevildim bu adam tarafindan.her ne kadar bazi duygusal dengesizlikleri oluyorsada arada, olmadigi zamanlardaki tavri ve sinirsiz sevgisi hepsine deger.Ince ruhlu, sevecen , ailesine duskun ve sevdigi kadina tapan ve o kadin icin yapamayacagi sey olmayan erkekler yengec erkekleri.... anlasilmasi zor sanilir ama aslinda degildirler, yapmaniz gereken tek sey soyledigi seyleri degil, soylemedigi seyleri duymaya calismaktir.Sanildigi kadar zor degil... :)

    YanıtlaSil
  15. yengeç erkeği bana aşıktı 2 sene beraberdik, benimle evlenmek için herşeyi yaptı.. ben ayrılmadım reddetmedim ama beklemek istedim.. sonunda ya evlilik ya ayrılık diye ayrıldı benden.. yani bi nevi ben evliliği seçmedim diye ayrılmış olduk... benden ayrıldığı ay içinde bir kızla tanışmış.. o zaman bu zamandırda çıkıyorlarmış.. 5 aydır.. ama bu zaman içinde benimle arada konuştu, doğum günümü kutladı... ben kızı bilmeden konuştum onla, şimdi kızı sevmeye başladı heralde ilişkisi güçlendi! bana artık bir sevgilim yeni bir hayatım var istediğin zaman istediğini yapamam konuşamam dedi... onu geri istedim, pişmanım dedim, reddetti.. sizde üstüne gitmelimiyim? reddettikten sonra hala peşinden gidersem bir şansım varmıdır? yoksa bu onu şımartıp benden iyice soğumasınamı sebep olur?

    YanıtlaSil
  16. bu arada ben bir akrep kadınıyım! yukarıdaki soruyu soran yani

    YanıtlaSil
  17. Bence artık sende unutmalısın. Bu kadar zaman dönmemiş ve ısrarla reddetmişse artık sizin için çok geç kalınmıştır. Biri olmazsa diğeri olur, boşver. Ne yaparsan yap nafile gibi duruyor durum. 5 aylık bir ilşki az değil, ve reddetmişse artık sana ya hiç duygusu kalmamış yada çok zayıf.

    YanıtlaSil
  18. qeÇ Olucak Ama Bende bir yenqeÇ Erkeğiyim Yazıyı Okudum Resmen Bnim Karakterimi Oraya Dökmüşsünüz Utandm .a

    YanıtlaSil
  19. merhaba bende bir yengeç erkeğiyim.
    bahsedilen gibi sevgilisine tapan biriyim fakat aşık olduğumu taptığımı zannetmişim senelerce çok ilişkim oldu.şimdi ise yanlızım tabiri caise kabuğuma çekildim.her ilişkimde olmasada pekçoğunda aşık oldum zannettim mutlu ettim kah nefret etsemde kırmadım kovaladım aldanmış hissediyorum neden.okadar aşık olduğumu sanmışken yanlızken aptallık gözüyle bakıyorum yaşadoğım ilişkiler saçmalıktan ibaretmiş gibi geliyor.yengeç erkeği çokkkkkk ama çokkkkkkkk sever kendimden biliorum.ama çok çabuk silerde.fazla affetmez rest çekmeyi bilir.nezaman nasıl davranması gerektiğini bilir.kişilere karşı ağırdır taki kabuktan çıkana kadar çıkınca normal bir insan gibi davranır.herkese eşit davranmaz kişisine göre muamelecidir.fazla yılışıklığı sevmez.asildir.özel hayatı dikkat çeker.eylenmeyi çooook iyi bilir.güzel kadın ve içki felsefesidir.fakat kadınla zaman geçirmek ego tatmin etmek için deil sevmek için.üşengeç ve tembeldir.sabit bir ilişki yaşamak ve sonunda evlenmek hayalleridir.bu arada hayalperesttir.öyle hayaller kurar ki inanılması güçtür.çoğu zaman hayal dünyasında yani kabuğunda geçirir.insanlara karşı biras tedirgindir.hiççççççç güvenmez siz kendinizi güvendirmeniz lazım.herkesi bu konuda aynı kefeye koyar.size canavar mıs muamelesi yapar.sizi sevmez soğuk davranır hatanızı ve açığınız yakalar yuzunuze vurur.ciddi sölüyorum kendimden cok ıyı bılıorum.takiiii
    size güvenene kadar.iş kabukta
    kabuk kırıldımı olay bitmiştir.sizi kendi dünyasında yaşatır ki kendide çok kaliteli ve inanılmaz yaşar.parayıda sever.sırf ihtişamlı ve lükse olan hassaslığından dolayı yoksa paraya tapmaz.
    para onun için sevgiden ve merhametten çok sonra gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl affeder? Rencide etmekten ne zaman vazgeçer?

      Sil
  20. ben balık kadınıyım ve bır yengeç erkegini deliler gıbı cok sewıyorum 2 yıl bekledıkten sonra onu kazandıgımı kendısı ıfdae ettı bana tabı 2 yıllık surecte sewgılı olduk ama sewgısını hıc gostermezdı fakat bu zaman geldı tekrar bırlıkteyız ve bana benı kazandın senın azımıne ve benı sewmene hayranım benı sewemene aşık oldum dedı fakat bu aralar bana karsı bıraz ılgısız sureklı msjlasıyoruz dıye bıraz sıkılıyo gıbı ben onu cok ıyı analız edıyorum bazen yanlız kalmak ıstıyo en ufak seyden mutlu oluyo ve benım ona akarsı yapmıs oldugum suprızlere bayılıyo ama bı yandan ıcı rahat etmıyo ne gerek vardı dıyo uzun lafın kısası benı cok sewıdıgımı bılıyorum ama bazen bnımle ılgılen mı yo bu durum benı supheye yoneltıyo ben onu gercekten cok zor kazandım bı gun ayrılmak ıster dıye cok korkuyorum yazzıma cvb vererek bana yardımcı olursanız cok sewınırım

    YanıtlaSil
  21. Merhabalar-Ben bir Balik kadini, o tipik bir Yengec erkegi.. Iliskimiz duygusalca basladi, ve cok mutluca yavastan devam ediyorken...ben O'nun bana gercekten deger vermedigini hissettim, cunku O'na ne zaman sevdigimi soylesem sustu, askim hayatim bitanem dedigimde o bana ismimle hitap etti. 3 aylik bir iliski bu... yanimdayken hersey super ilgili ve beni birakmak istemeyen biri oldu hep. Fakat, bu iliski tek kisilik olamazdi. Ask beslenmek sulanmak ister.. O'na sorunumu anlattim, ve biraz dusunup bana hak verdi. Sana gercekten de veremiyorum hakettigin sevgiyi dedi, cunku cok problemli bir donemden geciyordu isi, ailesi, vb birsuru seyle ugrasiyordu o siralarda. Anlasarak yollarimizi ayirdik. Aslinda, ben istemiyorum birakmayi, cunku biliyordumki zamanla o duzelebilirdi, tipik bir yengec erkek oldugunu da dusunursek. Balik kadini olarak, ben cok verdim o'na ama bir yere kadar. Bence her kadinin bir siniri ve 'dur' diyecegi bir nokta olmali. Yasimiz olmus 30. Artik vakit harcayacak zamanda degilim ben ve bana deger vericekse sevicekse varim bir iliskide ben. Suanda bana sorarsaniz, cok pismanim cok kahroluyorum biraktigim icin, cok kalbim aciyor ama bir kere bile bana 'hayir birakmam seni" demedi giderken. Bu ikimiz icin de iyi olabilir dedi.. Benim kafamdan bazi sorunlarimi silmem gerekli dedi sana olan duygularimi gorebilmem icin dedi bana.. O'na iyi sanslar, umarim geri geldiginde kalbim baskasinda olmaz. Ama gelirse de suanki dusuncemle ona deli gibi kosarim ne yalan soyliyim. Cok uyumluyduk. Acaba diyorum acaba geri donmek istermi? Benim icin dusunup kafa yorup da degerimi anlayabilirmi diye... Bu sirada da ben kendi hayatima devam etmek zorundayim suanda agliyor olsam bile.
    Herkese mutlu iliskiler diliyorum, severken ayrilmak cok zor! Hele bir Yengec erkegini birakmak...

    YanıtlaSil
  22. bende bir yengeç erkeği olarak diyorum ki,kesinlikle söylenenler doğru.hepsini teker teker okudum.yengeç erkeğine aşık olan bir bayana söylemek istediğim şeyler var.temiz ve saflık gerisi boş.bu çok önemli her anlamda.eğer böyle iseniz ölene kadar ve sonra onlasınız...

    YanıtlaSil
  23. Bu burçtanım,bende biseyler ekleyeyim, neşeli,biraz cocuksu ve komiktirler, geneli burcunun doğasından dolayı çok duyguludurlar, yalnz kalınca gözleri çok dolar ama belli edemezler cünkü dısa sert mizaç çizerler, bu korunma güdüsü belkide zaten yengeç burçlar içinde duyguları yöneten burctur, hayal dünyaları çok geniştir, şüphecidir, pinpiriklidir,sinirlenince çabuk parlar ve söner,stres yapar, evcimendir,çok dışadönük değildir,müzik dinlemek ayrı zevktir onlar için, aileden ayrılamaz, karizmatiktir övgü alır ama yinede sevilmez, söylediklerinden daha çok susmalarıyla konuşur,nerde olmayacak biri var onu sever, karşılık almazsa hemen unutamaz, çok üzülür,sadakat doludur ama zaman içinde zor da olsa unutur, sevdiği de gıder baskasıyla aşk yasar, yengec erkekleri talihsizdirler malesef ama degerleri uzun zaman sonra anlaşılır ama geç kalınmıştır, çünkü o deli aşık gözünden yaş akarak bavulunuda alıp hüzünlü türkü eşiğinde gün ışığının batımındaki o uzun ince yolun sonunda kaybolup gitmiştir... geriye ise kalan sonsuz acıdır...

    YanıtlaSil
  24. ben bir balık sevdiğim ise bir yengeç. senelerce sevdim geldi oda bana beni sevdiğini söyledi sonunda ama dengesiz tavırları beni çok soğuttu ve şimdi bitti mi bitmedi anlayamadığım bir süreçteyiz ne yapmalıyım bilmiyorm. dua etmekten başka çarem yok. onu çok üzdüm oda beni. çok yıprandık başkasını sevmeye de cesaret edebilr miyim bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  25. Zodyak'ta Ay tarafından yönetilen tek burç erkeği.. Bu yüzden Dolunay gecelerinin en romantik adamı.. Ay'ın yeryüzüne kadınları mutlu etmek için temsilcisi bulunan yürüyen mecnunları.. Tam manasıyla Duyguların aşığı..

    Böyledir yengeç erkeği, araştırmalarıma göre olumlu ve olumsuz özellikleri şöyle sanki;

    Olumluyu söylersek ;- Duygusal,romantik ve hayalci
    - Nazik yapılı
    - Evde oturmaya bayılan, eşine ve çocuklarının üzerine titreyen
    - Gemelde en iyi babaların bu burçtan çıkması
    - Çok sadık,tutkulu,fedakar ve anlayışlı
    - Sahiplenici ve koruma iç güdüsü çok gelişmiş
    - Terbiyeli ve ağırbaşlı
    - Isındığı insana karşı sağlam dost olan
    - Güldürmeyi bilen
    - Tertemiz bi kalbe sahip olması ve içinden geldiği gibi davrananan
    - Sanata düşkün vs..

    Olumsuz sayarsak ;
    - Fazla hayal kurmaları
    - Bazı zaman duygusallıkta abartma(aşık olunca)
    - Çok sosyal olmamaları-
    - Bazı zamanlar kabuğuna çekilme
    - Çabuk sinirlenme
    - Sert görünse bile ürkek iç dünyaya sahip
    - Bekarken çalışmayı pek sevmemeleri
    - Yemeye içmeye düşkün olmaları
    - Kalabalık ve gürültülü ortamları pek sevmemesi vs vs.

    Herşeye rağmen yinede çok sevilendir,aranandır,değeri bilinmelidir,sevilesidir..

    YanıtlaSil
  26. yengeç erkeğine aşıgım onun dikkatini çekmek istiyorum. bana asık olsun istiyorum ben ikizler bkadınıyım. biri bana yardım etsin:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözünün önünde neşeli tavırlarını göster ve onunla bir şekilde iletişimde kal, farkedileceksin. Ayrıca sürekli bakımlı ve çocuksu davranmalısın. Yengeç anaç olduğu için seni korunmaya muhtaç olarak algılayacak ve öncelikle sevgisini sunacaktır.
      Bir yengeç.

      Sil
  27. Bir boğa kadını ne ister sadakat,evcimenlik,mükemmel baba, romantizm, güzellik, aşk,askımda buldum bunları.boğa burcu kadınlarının en ideal eşidir, özellikleri baya tutuyor bunların, her boğaya önerilir:)

    YanıtlaSil
  28. dünden beri bir yengec erkegiyle beraberim benim burcumda yengec cok romantikdi dün hersey cok güzelde hersey yolunda giderse ilerde benimle evlenmek istedigini söyledi bana sen benim ailemsin annem,babam senden sonra gelir dedi hersey cok güzeldi harikaydi ve cok ilgili ama fazla konusmuyor süpriz yapmayi cok seviyor nereye gidicegimizi o planliyor devamli beni cok sevdigini söylüyor ama bir hatam olursada asla affetmicegini dikkatli olmami söylüyor ben cok duygusal birisiyim sanirim oda öyle dinledigi müzikler bile genelikte slow bana dün seni cok seviyorum ama bunu bos laflarla anlatmak istemiyorum suan sana evlenme teklifi etsem buda cok abarti olur cok erken bunun icin dedi düsündüm nasil sevdigimi gösterebilirim diye ve parmagima bir yüzük takti bu benim cok hosuma gitti kendisini bende seviyorum ama baglanmak istemiyorum hersey hazirlikliyim YUKARDA IKIZLER BAYAN YENGEC ERKEGI ILE ILGILI BIRSEY YAZMIS ASIK OLDUGUNDAN BAHSETMIS BENDEN TAVSIYE YENGEC ERKEGINDEN UZAK DUR IKIZ ILE YENGEC UYUMSUZ ESKI ERKEK ARKADASIM IKIZLERDI HERGÜN KAVGA EDIYORDUK...

    YanıtlaSil
  29. bende bi balık kadınıyım ve yengeç erkeğine asığım. 1 senelik ilişkimiz var fakat cok yıprandık ve benden cok cok uzaklastı ne yapmalıyım onu nasıl tekrar geri kazanabilirim ben sevdiğim erkeği geri istiyorum... :(

    YanıtlaSil
  30. merhaba. ben koç kadınıyım. ve yengeç erkeğine aşığımm.. hemde öyle böyle değil! ama sanırım onu kaybettm. hislerini anlayamıyorum. özleyince bir bahane bulp msj atıyorr. buluşuyoruzz ona msj atmadıgım için bna kızıyorr.. bana bizimle ilgili hiçbir açıklama yapmıyor. sevmesem seni yanıma çağırmam diyip geçiştiriyor. ama ozmn benmle neden barışmıyor? msj atıyorum cvp vermıyor. oki cvp vermeyeceksn msj atmadıgım için neden kızıyorsun? anlayamamıyorum gerçekten.. susup onumu beklemeliyim? yoksa vazmıgeçmeliyim blemiyorum.. barşmasdada hep ummmadıgım zmnlar bna msjlar atıyorr.. anlayamıyorum gerçekten.. yardım edin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, ne oldu merak ettim

      Sil
    2. 21 aralık 19:43te bir yazı dha yazdım. ben koç kadınıyım diye başlıyor. ordan okuyabılırsın :) teşekkürler..

      Sil
  31. ben koç kadınıyım ve bir yengeç öküzüne aşık oldum ailem istemediği halde karşıma aldım sırf sevdiğim için daha sonra okumaya bakşa şehre gidince bnden ayrıldı en uzun ayrılıgımz 5 ay surdu şimdi tekrar başlayalı 5. ayı doldurmak üzereyiz. evet ben canımdan çok seviyorum onunda sevdiğini biliyorum ama kolay kolay göstermez aksine ben sevgimi dile çok getirdiğimde kaçıyo yada sıkılıyor. bazen anlaşılmaz zor biride olabiliyor. ve gerçekten çok sinirli oluyorlar yanyaneyken sıkıntı yok ama uzaktaykn toparlayamıyorum onu şimdi askerde 9 ay var daha geldiğimden 1-1.5 sene sonra evlenmek istiyor hatta bütün ailesine tanıştırdı beni ama bn herşeyin tam olmadan evlenmek istemiyorum. yoksa çoçuk gibi aynı ewde olsak hç tartışmayız bile çok nadir
    bn koç burcuyum fakat çok asi değilim 12 yaşımdan beri yemekle uğraşıyorum ew işleri olsun hiç bir sıkıntım yok
    normal burç eşlerine baktıgımda koç kadınıyla yengeç erkeğinin anlaşmasının zor oldugu söyleniyor.
    3 sene olucak arada ayrılklarda yaşadık ama gene beraberiz
    en sevmediğim özelliğide çabuk değişmesi bi gun seni seviyorum diyip ertesi gun deli gibi kavga edebiliyor bnmle hatasını anlıyor ama kırdıktan snra önemi kalmıyor. şimdilik tek bahanesi askerde ve uzakta olması daha 2 gun önce tartıştık dun akşamda ayrılıga kadr geldi bnm onu anlamadıgımı düşünüyor istersen bitsin dedim ama ayrılmakta istemedi çok şey yaşadık onunda etkisi olabilirmi ve son olarak evliliği ertelesem sıkıntı yapabilirmi bn daha 19 yaşındayım o 20

    YanıtlaSil
  32. tubaunal@hotmail.com.tr buda e-mailim yanlş karar vermek istemiyorum fikirleri görüşleri olan bana burdan ulaşabilir
    TEşekür ederim.

    YanıtlaSil
  33. ben koç kadınıyım ve bi yengeç öküzüne aşık oldum ailem istemediği halde karşıma aldım sırf sevdiğim için daha sonra okumaya bakşa şehre gidince bnden ayrıldı en uzun ayrılıgımz 5 ay surdu şimdi tekrar başlayalı 5. ayı doldurmak üzereyiz. evet ben canımdan çok seviyorum onunda sevdiğini biliyorum ama kolay kolay göstermez aksine ben sevgimi dile çok getirdiğimde kaçıyo yada sıkılıyor. bazen anlaşılmaz zor biride olabiliyor. ve gerçekten çok sinirli oluyorlar yanyaneyken sıkıntı yok ama uzaktaykn toparlayamıyorum onu şimdi askerde 9 ay var daha geldiğimden 1-1.5 sene sonra evlenmek istiyor hatta bütün ailesine tanıştırdı beni ama bn herşeyin tam olmadan evlenmek istemiyorum. yoksa çoçuk gibi aynı ewde olsak hç tartışmayız bile çok nadir
    bn koç burcuyum fakat çok asi değilim 12 yaşımdan beri yemekle uğraşıyorum ew işleri olsun hiç bir sıkıntım yok
    normal burç eşlerine baktıgımda koç kadınıyla yengeç erkeğinin anlaşmasının zor oldugu söyleniyor.
    3 sene olucak arada ayrılklarda yaşadık ama gene beraberiz
    en sevmediğim özelliğide çabuk değişmesi bi gun seni seviyorum diyip ertesi gun deli gibi kavga edebiliyor bnmle hatasını anlıyor ama kırdıktan snra önemi kalmıyor. şimdilik tek bahanesi askerde ve uzakta olması daha 2 gun önce tartıştık dun akşamda ayrılıga kadr geldi bnm onu anlamadıgımı düşünüyor istersen bitsin dedim ama ayrılmakta istemedi çok şey yaşadık onunda etkisi olabilirmi ve son olarak evliliği ertelesem sıkıntı yapabilirmi bn daha 19 yaşındayım o 20

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende koç kadınıyım sewgilm yengeç. biz anlaşamıyoruz. dedsiğin gibi yanyanayken hiçbir sıkıntı yok. ama uzaktayken toparlayamıyorum. ne desem anlamıyorrr.. ama şuda bir gerçekki yengeç erkekleri güvenmediği ve sevmediği insanları yanında bulundurmaz. en iyi babalar yengeç erkeklerinden çıkar. çok sadıklar bu özelliği çok hosuma gidiyor. sewmediğim bir özelliğide çok sinirli olmaları. anlamadan dinlemeden parlamaları. sen nasıl istersen iste, patron hep kendileri olsun istedikleri için seni dinlemez bilee. onun için kırılman üzülmen farketmıyor. farketsede bunu içinde yaşıyor. eğer kavga flan olsun istemiyosan evlen gitsin:D başka şekil düzelmez :)) şimdiden mutluluklarr..

      Sil
  34. ah bu yengeç erkeği. ne zaman aramız güzel gitse çok uzun sürmüyorç kalbi çok kırılgan ve bende acımasızca kırıyorum. sonra pişman oluyorum ama bana tekrardan eski haline gelmesi uzun zaman alıyor. keşke kalbini hiç kırmasam ama işte kırdım yine ve dargınız. ne yapsam affeder ki.. beni de terketmez biliyorum çok sadık canım benim ya:))

    YanıtlaSil
  35. Ben akrep kadiniym ve yengec erkegne asigim. 2 yil beraberlgimiz oldu ve ayrildik 9 aydan snra tekrar knusmaya bsladik. Ve benim ondan sakladgm biseyi ogrendi ben anlatamadan. Simdi bana sana guvenemyorum diyor benı kendimle birak kafami dinlemek istiyorum diyor biktim sorunlarindan hayatinin duzene girememesinden ddi ne yapmalıyım ben onu bı süre tek başına mi birakmaliym onu kaybetmek istemyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir süre kendi haline bırak. kfasını dinlesin. kndisini konusmaya hazır hissettiğinde sana yazacaktırr. umarım hersey düzelirr..

      Sil
  36. AH,ŞU YENGEÇLER .BEN BIR BALIK BURCUYUM.SEVDIĞMDE YENGEÇ.BURADA YAZILANLAR HEPSI DOĞRU.

    YanıtlaSil
  37. 8 mart 2012 ,20.55 teki mesaji yazan ikizler kadinina cevap: ben bir yengec erkegiyim ve ikizler burcunda bir kizla beraberdim,sahsi fikrim ,iliskinin yurumesi cok zor,ikizler dengesiz,kuralsiz yasayan,baglanmayan bir tip,sevgisini az gosteren,fazla sevgi gosterilince sikilan ve de yengec erkegine tamamen zit.ilerde bir kadinla tanistigimda ilk is burcunu sormak olacak,balik veya boga tercihimdir daha da olmadi akrep de olabilir,mumkunse ikizler son sirada kalsin.

    YanıtlaSil
  38. Erkek için doğru ben yengeç erkeğim ama kadını...

    YanıtlaSil
  39. Ben koç kadınıyım, sevgilm yengeç.. çok zorrr gercekten cok zorr yengeçlerr.. pek uyuşamasaktaa beraberiz.. bizde ayrılık yaşadık en uzun ayrılıgımz 10 ay sürdü vee ben 10 aydaa yalvardm yakardm olmadı. ne dedysem döndüremedm geri.. düşünün 10 ay. öyyle böyle değil çektiğim acılarr. sonra sustumm. konusmaya çalıştı tersledm. ztn çok gururlu bende tersleynce hepten gurur manyagı oldu! ama sustumm. bende gururlanmştm çnkü. bna agır laflar dynce.. hiç beklemedgm laflar duyuncaa.. birgece beynime vurdu sanki. ulan bırak gururu döök içini dedim. telefndaki karakterler yetmeesede aşkımı anlatmaya elmden geldiğinde döktm ona içimii. vee rahatladmm. sonra herseyi konustukk hersyiiii. brbrmize soyledgmz herşeyn hesabını sorduk birbirimizdenn. vee bir gecee durup dururken geldim falan dedi. ulaan öküz insan bi sensz yapamadm seni hlaa seviyorumm tkrar benmle olurmusun falan der dmi yaani? amaaa nerrdee.. sewiyorum bile demedi. sewmesem burda olmam dedi sadecee. vee ben okdr çektiğim acıları kalbime gömerek onu kabul ettm tkrar hayatımaa.. 10 ay sonra barıştıkkk.. ama benmki pek romantık dgl galibaa. içinden gelerek bir gül bile almıyor bnaa. ben istiyorum o alıyor sdece:D hernysee.. şimdi aramız pek iyi olmasada beraberizz.. düzelecgnede inanıyorum. yengeç erkegini çözmek cok zor. çok sinirli oluyorlarr.. biraz çekilmezz.. hep patron kendileri olsun istiyorlar. kız benmıyım omu blmıyorum :D çnkü tripleri ble hep o yapıyorr.. eğer sizden ayrılmıssa ve susmussa. sizde susun. sizi gerçekten sevıyorsa sizinle konusablmek için elinden geleni yapacaktırrr.. sadece bekleyın.. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. akrep kadınıyım sevgilim yengeç. her şey yolundayken durup dururken sıkıldığını ayrılmak istediğini söyledi. ama bi ay öncesine kadar hiç ayrılmayalım diye ağlıyordu ne oldu da birden böyle oldu geri döner mi aa dostlaaar

      Sil
    2. akrep kadınıyla yengeç iyi anlaşır diye biliyorum. Demekki sıkmışssın oda sıkılmış.. eğer seviyorsa döner, sevmiyorsa üzgünüm :/

      Sil
  40. Ben ikizler burcuyum.Bir yengeç erkeği tarafından bugün terk edildim.Aslında o çok uğraştı benim ayrılmam için ama ben anlamamazlıktan geldim sözde:)mesajla anlamıyor musun ben eskisi gibi değilim dedi..ama ortada bir sebep yok. İş aile ve sosyal yaşamında fazlasıyla büyüttüğü sorunlar var.Sanırım ilişki sorumluluğu en kolay kutulabileceği seydi.Veya ortamda işim gereği saygı duyulan kişi ben oluyordum ve arka planda kalmak da yormuş olabilir.çok da anlamadım zaten:( ama üzüldüm gitmesini istemiyordum.. Geri döner mi yengeç erkeğinin özelliklerini tanıyanlar bilenler lütfen yazsın:(

    YanıtlaSil
  41. Merhaba
    bende bir ikizler kadiniyim ve sevgilim yengec.O beni,bende onu cok
    seviyorum.Bir kere ayrildik ama yine bariwdik.Bence uyumlu.Biraz altdan
    alinmasi gereken bir burc bende oyle yapiyorum.Her kese mutluluklar.

    YanıtlaSil
  42. Buraya yazanların çoğu kadın sanırım. Ben bir yengeç erkeğiyim ve size tavsiyem; yengeç erkeğine sevdiğinizi hissettirin, onu hiç bırakmayacağınız güvenini verin asla sizden vazgeçmeyecektir. Biraz zaman alabilir sabırlı olun, biz yengeçler zor ısınır zor güveniriz, sabırlı olursanız ve bir yengeç erkeğini kazanmayı başarırsanız size ömür boyu mutluluk garantisi verecektir. Bir de eğer ilişkiniz çalkantılıysa riske girmenizi tavsiye ederim, eğer ilişkide umut görüyorsak da tekrar tekrar denemekten vazgeçmeyiz, sevdiğiniz erkekten ayrılıp onu kıskandıracak şeyler yapın, biz yengeçler belli etmesek de çok kıskanırız. Eğer kıskanıp size tepki verdiyse; ilişkinize devam etmek istediğinizi söyleyin, Size dönerse zaten sizde umut görüyor ve vazgeçmek istemiyor demektir. Bu arada Kova burcu ya da aslan burcuysanız biz yengeçlerden uzak durun lütfen, kimseye acı çektirmeye hakkınız yok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, size bir sorum olacak. yengeç erkeğinin güvenini kazanmak çok zor bunu biliyorum da peki imkansız mı ? nasıl bana güvenmesini sağlayabilirim. özelliklede bırakmama konusunda ? bana yardmcı olursanız çok sevinirim..

      Sil
    2. O yolu kendin bulacaksın herşeyden önce çocukların dürüstlüğü lazım sana
      Ve kendi hayatını yengecin planlamasına bırakmalısın
      Trip atarsan misilleme alırsın. İma, trip vs. hiç anlamaz. Düz olmalısın. Ya da trip yerine çocuk gibi mızmızlanmalı ve seninle ilgilendiğinde de dersini anlatmalısın. Mutlaka o sorunu çözüp yüzünü güldürecektir.
      Not: -ki bağlacı ve dahî anlamına gelen -de,-da eki ayrı yazılır. Takıntımızdır. :D

      Sil
    3. Ben başak burcu kadınıyım. İnternet üzerinden tanıştık bir ay kadar konuştuk, bir türlü yüzyüze görüşemedik ve her şey yolundayken durup dururken konuşmayı kesti. Mesaj attım birkaç kez ama cevap vermedi.. 2 aya yakın bir süredir iletişim yok aramızda ve ben başka biriyle konuştuğundan şüphelenmiştim. Şimdiyse görüşmeyi tekrar istiyorum ama gurur yapıyorum.. Sizce mesaj atmalı mıyım?

      Sil
    4. Üzülmeyin.Önünüze çıkacak başka fırsatlara bakın.Bu arada yakın bir arkadaşınızla (erkek) çektirdiğiniz bir fotoğrafı profil resminiz yapabilirsiniz.Hatta onun fotoğrafta olmasına gerek bile yok, arkanızda düz bir duvar ve karşınızda güneş varken kız arkadaşınızın saçını toplatıp sizin fotoğrafınızı çekmesini isteyin.Fotoğrafta çıkacak gölgenin erkeğe benzemesi bile yetecektir.ayrıca ilişki durumunuzu gizlemeniz veya var yapmanız çıldırması için yetecektir.Tüm bunları bir hafta gibi bir süre içinde yapabilir vakit kaybetmeden kafanızdaki soruların cevabını alabilirsiniz.gerisi size kalmış.Yengeçten tavsiyeler..

      Sil
    5. merhabalar...ya benim sevdiğim erkek sürekli bana bakıyor nereye gitsem karşıma çıkıyor ama benim bir arkadaşımla çıkıyor ve sürekli ayrılıp barışıyorlar sizce bu beni gerçekten seviyormu yoksa öylesıne onemmi veriyor lütfen yardım edin-}*

      Sil
  43. ben bir aslan kadınıyım ve asla birine acı çektirmek niyetiyle ilişki yaşamadım.yengeç erkeği biriyle çıktım.çok çabaladım sabrettim.ben duygusal biriyim sadece sevdiğimle aramızda olan şeyler olmalı.hoşgörü, mahremiyet, çaba, paylaşım ,netlik ben bunları bekledim.kimsenin kimseyi sınamaya hakkı yok.bu benciliyet değilmi .böyle birinin seviyorum demesinden şüphe duyarım..çünkü aşk katışıksız beklentisiz hesapsız kitapsızdır gözü kara yaşamıyorsan başka niyetlerin var demektir.benden sakndığı aşkını benden uzakta şarkılarla cümle aleme yaysın acı çeksin hiçbi anlamı yok.zamanında aşkının sevdiğinin kıymetini bilip çabasını anlayıp onu koruyamımışsa şimdi de üzülmeye hakkı yok .düşün bi sevdiğim diyosun ama iyi mi kötü mü umrunda değil belki bi vefata üzülüyordur.belki işsizdir depresyondadır ama o suçlamayı seçiyor.acı çekmesini istiyor.bütün yengeçler öyledir diyemem belki ben en kötüsünü görmüşümdür.ya da dediğin gibi uygun değilizdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burç uyumlarına bakarsan yengeç burcu birinin hava ve ateş burçaları ile arasının iyi olmadığını görürsün.Birbirinize uymuyorsunuz ve bu gayet doğal birşey.Ben de bir aslan kadını ile beraber olmayı denedim ama diye yazmayacağım çünkü herkes kendi içinde güzeldir ve herkes sevmeyi ve sevilmeyi hak eder.Kimseyi kötülemeyelim lütfen..

      Sil
  44. Ben bir yengeç kızıyım o da bir yengeç erkeği. Biz onunla bir süre sevgili olduk ve ayrıldık , sonra ise arkadaş olarak kaldık güldük eğlendik. Bu aralar biraz garip davranıyor. Telefonla aradım konusuyoruz dalgasına dedim ki " sen beni insan olarak görmüyon ya " o da dedi ki görmüyorum öyle mi öylemi falan dedim dediki mesaja bak ne olarak görüyorum melek işareti koymus neden telefonda değilde mesajla yolluyor anlamadım. Neyse o gün bir rüya gördüm sarılıyordu sıkıca bende dedim ki rüyamda seni gördüm anlatsana dedi bende anlattım dediki "ne güzel bi rüya.." bende dedim üstüm açık kaldı sanırım sen kim bana sarılmak kim dedim dedi ki haklısın kimimki çok garip davranıyor.. ben ondan hoşlanıyorum acaba o da benden hoşlanıyor olabilirmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yengeçler okdr garip insanlarki inan bunu bende anlayamıyorum.. ki anlayabilen varmıdır gercekten merak ediyorumm.. kapıldım bi yengece.. ama işte..

      Sil
  45. Mrb bende bir yengec kadiniyim ve hoslandigim kisi de yengec . Onun bana karsi neler hissttgni bilemiyorm. Bana karsi ilgisi var bariz ama suan farkli sehirlerdeyiz ve sosyal ortamda onun ekledigi kizlara bakip kendi kendime kuruntu yaratiyorm.. isinde gucunde bi insan ve kendini bilen biri. Daha iki uc gun once tatile geldgm icin ben ona adim attim ve beyfendiden ses yok. Ama sole de bisi var tatile gelmeden once haberlescektk ben ona haber etmek yerine nispet yaparms gbi kiz arkadasla takldm galiba cok bozuldu. Bunu duzeltmek icin ben msj attm ama suan kafasnda ne var bilemiyorm. Bana da yardm edin:(

    YanıtlaSil
  46. evet gerçekten de yengeç erkeği toplumda önce gözlemcidir. evet kibardır kültürlüdür.... bir akrep kadını olarak yengeç erkekleri her zaman dikkatimi çekmiştir. bakalım belki güzel şeyler olur... ama onu nasıl etkileyebilirimmmmmm :S:S

    YanıtlaSil
  47. Yengeç Erkeği
    Bende bir yengeç erkeğiyim son mesajdan bir öncekine cevap olarak yazıyorum siz bu yengeçler garip diyorsunuz ama ben sizi çok garip gördüm... yengeçler duygularını çok rahat anlatamaz sizinde bunu bilmeniz lazım size melek işareti atmış çünkü direk sen bir melek diyemez utanır anla işte :D Bence o da sizi seviyor bir yoklayın derim sevgiye karşılık bulmak çok zor biz yengeçler için hep imkansıza tutulup kalırız şekil a da olduğu gibi bende bir aslan kızına aşık oldum marttan beri gecem gündüzüm o onunla uyuyup onunla uyanıyorum ama açılamıyorum konuşamıyorum sadece uzaktan uzaktan bakıyorum ona neyse demem o ki sevgiyi bulduysanız kaçırmayın haydi selametle :D

    YanıtlaSil
  48. ben bir yengeç erkeğiyle beraberim, sanırım bir daha hayatımda onun gibisini bulamam :) düşünceli, yardım sever, hoşgörülü, her manada iyi bir partner hiçbir şeyin eksikliğini hissettirmiyor ve bebek gibi mıncıklanmaktan sevilmekten aşırı keyif alıyor :))) 3 ay oldu henüz tanışalı umarım ileride değişmez :)

    YanıtlaSil
  49. yengeç erkeklerimi sadık hiiçç sanmıyorum.Tanıdığım yengeçler ya eşlerini,ya da sevgilierini aldatıyor.Bir taneside arkadaşımın sevgilisi çocuk evlendi hala kızın peşini bırakmıyor.Seni çok seviyorum,özlüyorum diyor arkadaşa sonra da face girip dünyanın en güzel yüzlü kadının fotosunu paylaşmam çok kıskanıyorum diyerek eşini nasıl sevdiğini yorumluyor bende arkadaşıma sen tek kelimeyle salaksın kızım bu çocuk seni sevmiyor dedim,sevseydi evlenmezdi diyorum cevap hazır bizim kızda, statü için evlenmiş diyor.Böyle olması gerekmiş falan filan da yuh be insan bu kadar kör olur mu.Bence bu yengeç erkeği bizim kızı sevmiyor peki ya sizce yengeçler?

    YanıtlaSil
  50. Ben bir koc kadini o bir yengec erkegi.. 3.5 yillik bir İliskimiz var. Okadar sknti zorluk olay atlattikki bunca zaman. Cok.ayri.kaldigimiz zamanlarda oldu. Bu yuzdenmi bilmiyorum. Beni sevdigini.biliyorum ama.benmle ilgilenmiyor gibi. Umursamiyor gibi. Onemsemiyor.gibi. Acaba benden sklmismidir. Yoksa yengeclerin yapisimi boyledir.. Deli.gibi.ilgi.isterler.ama istedkleri.kdr.ilgiyi vermeezler. Bide yengc erkekleriyle kavga.edince onlara.nasil davranilmali? Okdr soru varki. Suan sdce bunlari soruyorum. Yardimci.olursaniz sevinirim..

    YanıtlaSil
  51. Bende 3 aydır yengeç erkeği ile beraber olan bir koç kızıyım.Bana gün içinde neden mesaj atmadın diye trip atar, ilgi gösterince de totosu kalkar. Şaşırıp kalıyorum.Sevdiğini biliyorum ama çokta ilgi göstermeye gelmiyor. İlgisiz de bırakmayacaksın ama aşırı ilgi de gösterip kaçırmayacaksın.Hep aklında "acaba beni bırakır mı" korkusu olmalı ve kendinizi fazla kaptırmamalısınız. Oluruna bırakmakta fayda var.Ben evlenip boşandım o ise benden 5 yaş küçük ve bekar,hiç evlenmemiş. Beni elde eden o ve çok koştu peşimden. Yakışıklı sayılmaz ama çok çekici ve ağzı iyi laf yapıyor, etkiliyor bir şekilde. "Evlenemesekte seninle bi çocuk yapalım" diye saçmalıyor beni üzüyor ama ben artık kendimi üzmüyorum, bu sefer "zaten evlenmek istemiyorum" diyorum.Buna da bozuluyor.Dengesiz işte..:)) Koyverdim bende kendi haline.Öylece seviyorum, ama deli gibi seviyorum çılgınlar gibi de kıskanıyorum.Beni kıskandırıp ağlatmaya bayılıyor.Kızıyorum sonra da tokadı yiyor oturuyor aşağıya.Psikopat ya :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadarmi ayni olur ya...ayni seyleri yasadim...bildigin piskopat. Bi gün senden kolay kolay vazgecemeyecek kadar cok seviyorum deyip, ertesi gün ve sonraki aylar bir daha konusmayan adam...

      Sil
  52. ben de ikizlerim. anladığım kadarıyla hayal gücü olsun duygusal yapısı olsun yengeç erkeğiyle gerçek mutluluğu yaşayabilecek bir kaç burç; koç balık terazi ikizler yengeç akrep(her türlü kızları etkilerler yani sonu yok)... 3 yıla yaklaştı ilişkimiz çok sarsıntılı sürekli ayrıl-barış 2 yıl geçti.. gününü gün eden geceleri çıkıp, içip sıcmayı cok seven bir kızdan, evinde oturmayı seven sabır taşı gibi bişeye dönüştüm. zor değiller karşılarında kararlı, ne istediğini bilen, eğlenceli kız ararlar. ama ikizler kızıysanız fena zor. valla sizi sizden alırsa sizi size bırakmaz yolun başındaysanız koşarak kaçın öyle diyim... dipnot: fazla aşık olmak iyi değil, ya aldatır ya kaçar ya da ayrılmanız için etmediğini bırakmaz

    YanıtlaSil
  53. ben de ikizlerim. anladığım kadarıyla hayal gücü olsun duygusal yapısı olsun yengeç erkeğiyle gerçek mutluluğu yaşayabilecek bir kaç burç; koç balık terazi ikizler yengeç akrep(her türlü kızları etkilerler yani sonu yok)... 3 yıla yaklaştı ilişkimiz çok sarsıntılı sürekli ayrıl-barış 2 yıl geçti.. gününü gün eden geceleri çıkıp, içip sıcmayı cok seven bir kızdan, evinde oturmayı seven sabır taşı gibi bişeye dönüştüm. zor değiller karşılarında kararlı, ne istediğini bilen, eğlenceli kız ararlar. ama ikizler kızıysanız fena zor. valla sizi sizden alırsa sizi size bırakmaz yolun başındaysanız koşarak kaçın öyle diyim... dipnot: fazla aşık olmak iyi değil, ya aldatır ya kaçar ya da ayrılmanız için etmediğini bırakmaz

    YanıtlaSil
  54. 3 yıldır bi yengec erkeginee asigimm bir sene sonra bende senden hoslaniyodum dıye geldu sonra yinee gitti mesaj atıyorum cevap vermiyoo gel gitleri var ikizler burcuyum ne yapmam lazim bilmiyorum ..nasıl davranmaliyim nasil etkilemeliyim lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
  55. balık kadınıyım bı yengecten hoşlandım. Basta cok guzel anlasıyorduk sureklı gulduruyordum eglendırıyordum onu taki ona hıslerımı acana dek:( sonra koşar adım uzaklastı benden. Ben ne zaman nedenini anlamaya çalıştıysam daha da uzaklaştı. Bir iki yalanını yakaldım. Aslında cok ketum ve cekıngen bırı olmama rağmen onun yanında cok yılışık ve geveze bırı olarak kaldım. Susuyordu ve kaybetmemk ıcın konusmak zorunda kalan ben oluyordum. Ben debelendıkce o soğuyordu. Benden rahatsız olsa ''engeller,bır dur der, bırak pesimi der'' dıye dusunup kafamda acaba oluru var mı soruları ıle gezınıyordum. Kendıme guvenımı kaybettım, nerden tanıstım dıye lanet okudum. Neticede aynı tavrı ben sergilemezdım karsılık vermedıgım ama bana değer veren birine hayatımın 10 dakıkasını cok görmez konusurdum. Bir tavır sergilemediği ıcın ''bir umut var demek ki acaba ne yapsam bana yakınlasır ''soruları ile içim dışıma cıktı. Dolayısıyla tam anlamı ıle durumumu kabullenıp kafamdan cıkaramdım. Kendimi kurtarmak zorundaydım. Ramazan boyunca ömrümden 6 aydan fazlasını götüren bu erkeğe sürekli facebookta yazdım. Ne kadar sevdgımı, nesıne kızdıgımı üzüldüğümü yazdım.Arada bazen espiri yaptım, kendımle acımasızca dalga gectım ,onun abuk subuk tavırlarını yüzüne vurdum .3 gun ne sacmalıyorsun bıle demeden okudu ama hic yanıt vermedi Ya engelle ya arkadas olalım dedim.Öyle bir intihardı ki bu gözünü korkutacagını bıle bıle sankı aıleme acılmıs gıbı ananemın selamı var dedım. En sonunda bir tavır göstermeye zorladım ve faceten engelledi beni. Bunlarnı evrene mesaj olsun dıye yazıyorum :D Ne zaman aşık oldunuz anlamıyorsunuz, neye kızdı gocundu fark etmıyorsunuz, biteviye insanı cıldırtan bı sessiz küskünlük karsıında sinir harbi yaşıyorsunuz, ondan daha baskın ve cesaretli cıktıgınız için kadınlık onurunuz inciniyor... vs Platonık kalsın bir yengec erkegıne asla ve asla acılmayın

    YanıtlaSil
  56. bende bı yengec kızıyım.yaklasık 4 sene once bı yengec erkeqıne asık olmustum oncelerı o benden hoslanıyordu ben onun sevmıyordum ve bnden nefret etmesı ıcın elımden gelenı yaptım o zaman baskasından hoslanıyordum sonra o baskasıyla cıkmaya basladı kısa sure sonra aslında sevdıgım kısını o oldugunu anlamadım 1sene sonra normal ıkı ınsan gıbı olduk snra arkadas olduk cıktıqı kız oldugu halde bnden hoslanıyordu.bnde onu sevdıgım ıcın ona hıssttırdım snra hersey mahvoldu bı anda.uzaklastık bı daha hıc konusmadık.cnku ben ona sevdıqımı syleyınce gıttı sevqılısıne syledı.bu olayın uzerınden 4 sene gectı.ne sesını duydum nede yuzunu gordum ama ben hala onu ozluyorum.sankı bı daha baskasını sevemıyecekmısım qıbı nolur bı seyler soyleyın onu nasıl unutucagım napacaqımm bılmıyorum.

    YanıtlaSil
  57. Bende yengec erkegiyim.Yukselenimde yengec.Gercekten ozetliyor yazi.Duygusallik filan cok fazla sevmekte ayni sekilde.Ama uzebiliyor hak etmeyenleri sevmek.Bir kova kizini sevmistim mesela melegim filan derdim ama o beni birakmisti , dalga filan gecmisti.Hava burcundansaniz eger yengec ile anlasmaniz cok zor.Terazi , kove filan imkansiz gibi.Yengec sizi cok sıkar uzuntulu aninda onu birakip gezmeye filan giderseniz icine kapanir ve sizden hizla sogur.Cok ilgili olmaniz gerek ve ona guven hissettirmeniz gerek.Eger icini dokmesini saglarsaniz size tapar adeta.

    YanıtlaSil
  58. Ben Yengeç Erleğiyim Yukarıda Anlatılanların Hepsi Dogru.
    Gerçekten Bu Kadar Net Anlatilabilir Bir Yengeç Erkeği Annasıne Bağlı Ve Yemek Yapma Konusu Hariç Ben Beceremem Yemek Yapmayı :D Ama Aç Karnımı Doyurabilirim :D Eğer Yengeç Erkeği İe Birlikteyseniz Gerçekten Cok Sanslısınız Demek İsterim Yengeç Erkeği Evine Bağlıdır Ve Bir Yengeç Erkeğinden Asla Ve Asla Sıkılmazsınız Hergün Farklı Bir İnsanla Karşılaşabilirsiniz Süpriz Yapmaya Bayılırız Ama Bi Acıgınızı Yakalarsak Yalan Sölediğinizi Anlarsak Ve Şüphelendirirseniz Er Yada Geç Herşeyi Ortaya Dökmekte 1 Numarayız Ve O Cok Sevdiginiz Adam Bi Anda Yok Olur Telefonlara Bakmaz Mesajları Görmez Hatta Telefonu Kapatır Yada Hattı Kırarız Bidahada O Adama ulaşman Zor Olur Yani Kısacası Herşey Güven Meselesidir Size Güvenirse Sizi Gönlünün Kraliçesi Yapacaktır Bir Yengeç Erkeğii

    YanıtlaSil
  59. Ben bir basak kadiniyim sevgilim ise yengec erkeği. 4 ay birlikteliğimiz oldu ve hicbir zaman ne kavgamiz nede ayriliğimiz oldu. Bir yalanini yakaladim ama istemedigi bir sekilde soylediği yalan. Bittimi diye kac kere sordu cevap vermedim. Aradan birkac saat gecti mesaj yok arama yok. Dayanamadim aradim neden mesaj atmadin dedim sen atmayinca bende atmadim dedi bulusalim konusalim dedim ne bulusmasi dedi. Sinirle ayrildim. 5 gun oldu çok pişmanim deli gibi seviyorum. Sogudum senden dedi acaba bitti dedim diye gurur mu yapti bilmiyorum ama sizce doner mi

    YanıtlaSil
  60. Yengeç erkeğiyim anne ve evcimenlik konusunda cok haklisiniz hem aileme hem sevgilime cok düşkünum

    YanıtlaSil
  61. Kova kızıyım ve bi yengece aşığım. Gece gündüz onu düşünüyorum. Birgün görmedim mi huzursuz oluyorum. Çok duygusal ve içine kapanık olduğunu biliyorum. Bazı özel sorunlarida var ve ben ona yardimci olamıyorum konular beni aşıyor. Sabırla bekliyorum. Beni seviyor ve bunu dile getiriyor. Normalde duyguları hakkında yada hayatı hakkında konuşmayı sevmiyor ama bana karşı daha açık soxlu. Zamanla daha da açılacağına inanıyorum. Sürekli ilgileniyorum onunla. Her seferinde aynı dozda karşılık alamamak beni biraz sıkıyor ama sabrediyorum. Her yerde kova kadını ve yengec erkegi anlaşmazlık yaşar imkansız vs yazıyordu. Ama bu ilişkiye başlarken kendime söz verdim onu incitmeyecegim diye. Birbirimize karşı çok sevgi dolu ve şefkatli davraniyoruz. Bence yengec erkegi benim gibi bir kova kadını için ideal bir partner. Sanırım yükselenimin oğlak olması bu duruma neden oluyor. Özetle söylemek istediğim kova ve yengec kesinlikle uymaz gözüyle bakmamali olaya. Bir kova bir yengeci merhamet tutku ve baglilikla seviyorsa çok mutlu olabilir

    YanıtlaSil
  62. söylediklerinin tamamını bana uyuyor anneme de çok düşkün değilim ,çünkü onsuz büyüdüm tanıyamadım annem gibi beni sevecek gönlü güzel yüzü güzel bir hanımefendiyi bekler dururum :(

    YanıtlaSil
  63. Çk dogru dediklerniz Allah sabr versin yengeç erkegine aşık olnlara bende içınde

    YanıtlaSil
  64. Ben boga burcuyum yukselen burcum yengec sevgilim ise yengec burcu 3 aydir sevgiliyiz ayri sehirlerde olmamiz icin gorusemiyoruz bir turlu aksilikler cikti bulusamadik o aramiyor hep ben ariyorum herseyi ilk benden bekliyor ilk bulusmamizda sevismek istedigini soyledi cinsellige duskun biri oldugunu biliyorum ama hoslanip hoslanmadigindan emin olamiyorum ailesiyle tanismam icinde erken oldugunu soyluyor ne yapmaliyim gittikce baglaniyorum hosuna gittigimi soyluyor ilk ben yazarsam yazmaya basliyor o zaman cok mutlu oluyorum ama bilemiyorum hoslaniyormu yoksaa dalgami birakmalimiyim ona kendimi cok caresiz kaldim yardim ederseniz cok sevinirim

    YanıtlaSil
  65. Ben de bir yengeç erkeğiyle tanıştım çok güzel.bir akşam geçirdik ama o güçlü görünmeye çaşıltıkça ben daha güçlü göründüm bildiğiniz gider yaptım adam nasıl bişey çözemedim içince bir duygusal oldu ama etrafı kadın dolu parası ve gücü var yine de tuhaf bir koruma içgüdüsü uyandırdı bende içten içe Neyse sonra ertesi gün yine görüştük sonrada ben hep attım mesajları donuk kısa mesajlar attı ama ben Deli gibi görmek istiyorum yanlış anlaşılma olmasın sadece etkilendim bana çok samimi gelmişti sahip olduğu şeyler beni ilgilendirmiyor Neyse böyle bir 10 gün geçti sonra ben bir sinirlendim gittim tam kapısının önünde yakaladım bildiğiiz saçmaladım manyak manyak hareketler yaptım ertesi gün aradı beni şaşırttın dedi kimse kimseyi çekmek zorunda değil benim yerimde sen olsan yüzüme Bakmazdın dedi biraz soğusun kendimi tanıyorum çünkü yarayı deşmeyelim dedi özürler falan diledim görüşürüz dedi kapadı heralde aramaz değil.mi artık beni

    YanıtlaSil
  66. Ben de bir yengeç erkeğiyle tanıştım çok güzel.bir akşam geçirdik ama o güçlü görünmeye çaşıltıkça ben daha güçlü göründüm bildiğiniz gider yaptım adam nasıl bişey çözemedim içince bir duygusal oldu ama etrafı kadın dolu parası ve gücü var yine de tuhaf bir koruma içgüdüsü uyandırdı bende içten içe Neyse sonra ertesi gün yine görüştük sonrada ben hep attım mesajları donuk kısa mesajlar attı ama ben Deli gibi görmek istiyorum yanlış anlaşılma olmasın sadece etkilendim bana çok samimi gelmişti sahip olduğu şeyler beni ilgilendirmiyor Neyse böyle bir 10 gün geçti sonra ben bir sinirlendim gittim tam kapısının önünde yakaladım bildiğiiz saçmaladım manyak manyak hareketler yaptım ertesi gün aradı beni şaşırttın dedi kimse kimseyi çekmek zorunda değil benim yerimde sen olsan yüzüme Bakmazdın dedi biraz soğusun kendimi tanıyorum çünkü yarayı deşmeyelim dedi özürler falan diledim görüşürüz dedi kapadı heralde aramaz değil.mi artık beni

    YanıtlaSil